Vi erbjuder ditt företag en enklare vardag

Referenser

Våra Referenser

DOER Ekonomi & Redovisning AB har som målsättning att hjälpa sina kunder att bli så framgångsrika som möjligt i sitt företagande, genom att ta hand om redovisningen och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor. Nöjda kunder är en viktig framgångsfaktor för oss.

Nedan kan du läsa om några av våra nöjda kunder.

Folkpool AB

Folkpool har marknadens största sortiment av pooler och spabad. Folkpool har rikstäckande försäljning och service genom våra auktoriserade återförsäljare, som finns på ca 30 orter runt om i landet. De är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.

Idag har Folkpool sålt över 20 000 pooler.

Vi har en rak och tydlig kommunikation och för mig är det viktigt att vi kan fokusera på kärnverksamheten och låta DOER Ekonomi & Redovisning med sin expertis utföra de ekonomiska delarna säger Benny Johansson vd för företaget.

Vidal Scandinavia AB

Familjen Vidal grundade sitt godisföretag år 1963 i den spanska byn Molina de Segura. De hade ett tydligt mål – att tillfredsställa konsumenters behov över hela världen. Med detta som en ständigt närvarande inriktning blev Vidal snart ett pionjärföretag vad gäller tillverkning och marknadsföring av konfektprodukter. Idag är Vidal ett av de ledande företagen i sin bransch och har uppnått internationellt erkännande. Företaget erbjuder en produktkatalog med över 1 500 referenser och har en produktionskapacitet på över 50 miljoner enheter per dag. Detta gör vårt produktsortiment till det mest varierade och omfattande i konfektbranschen.

Vi har varit kund hos DOER Ekonomi & Redovisning AB under flera år nu och kunde inte ha varit mer nöjda. Det känns tryggt med en byrå som känner vår verksamhet väl, är personliga och professionella,” säger Patrik Strömsnes vd för Vidal Scandinavia AB.

Luwasa AB

Luwasa Greenstyling är ett fjärde generationens familjeföretag och har en historia som går tillbaka till år 1916. De har vår bas i Mölnlycke företagspark, 5 min från Göteborg, där de har sitt växthus i en greenbuilding. Här finns hundratalsväxter som står redo att planteras och distribueras till olika delar av Sverige. Vi arbetar med hela Sverige som marknad och har växtservice i egen regi.

Vi har fullt förtroende för DOER Ekonomi & Redovisning ABs kompetens och erfarenhet. Vi är också trygg med att redovisning, skatt etc sköts på ett optimalt sätt. De är oerhört serviceinriktade, positiva och flexibla i alla våra kontakter, säger Peter Lind vd för företaget.