Slide Redovisnings-
byrån för små- och medelstora företag

Om oss

Din personliga byrå inom
ekonomitjänster

DOER Ekonomi & Redovisning är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis. Vi är en flexibel redovisningsbyrå som erbjuder en unik lösning skräddarsydd för just dig och ditt företag. Att ha oss som redovisningsbyrå innebär att du kan fokusera på din egen kärnverksamhet och samtidigt känna dig trygg med att vi löser ekonomiarbetet och att du får bästa möjliga skatterådgivning. Vi är aktivt engagerade i samtliga våra kunder och vi ser oss som ett viktigt bollplank i alla ekonomiska frågor som kan dyka upp på den resa som varje företag genomför. Vi hoppas att vi i framtiden får vara med på just Er resa.

 

Vi finns i Göteborg, men våra tjänster inom redovisning, ekonomi och lön köps av företag i hela landet samt internationellt.

 

Välkommen att kontakta >> oss redan idag!

Vårt team

Vi gillar DOERS!

Det är vi redovisningskonsulter som är DOER Ekonomi & Redovisning AB. Det som vi har gemensamt, förutom erfarenhet och kompetens inom redovisningsområdet, är intresse och engagemang i våra kunders verksamheter samt viljan att bygga och upprätthålla en nära personlig relation till våra kunder.

DANIEL EDGREN

VD, Auktoriserad redovisnings- och lönekonsult
Gunilla Fransson

Gunilla Fransson

Auktoriserad lönekonsult
Anders Gemborg

Anders Gemborg

Redovisningskonsult
Sussie Nilsson

Sussie Nilsson

Redovisningsassistent
Hans Jacobsson

HANS JACOBSSON

Senior advisor, Finansiering och Företagsutveckling
Rune Nordström

RUNE NORDSTRÖM

Senior advisor, Strategi och Kommunikation
ANDREAS HOLMBERG

ANDREAS HOLMBERG

Kontorschef Karlskoga
Daniel Levrén

DANIEL LEVRÉN

Verksamhetskonsult inom IT och change management

JOBB HOS OSS

Redovisningskonsulter-intresseansökan

Våra kunder uppskattar vårt fokus på spetskompetens och engagemang, vilket i sin tur gör att DOER Ekonomi & Redovisning AB ständigt växer. Vi söker alltid efter fler engagerade medarbetare. Goda kunskaper i redovisning och skatterätt är en självklarhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller annan konsultroll inom ekonomi är om inte ett krav mycket meriterande. För att interagera med oss medarbetare är din sociala kompetens mycket viktig. Det är ju så vi löser de problemställningar som uppkommer åt våra kunder – genom att samverka kolleger emellan. Du har ett stort intresse för redovisning och skatt. Du har även ett driv, en vilja att utvecklas och en strävan att driva DOER Ekonomi & Redovisning AB framåt.