doer-tjänster Din digitala och personliga redovisningsbyrå doer-tjänster

VAD VI ERBJUDER

Vi hjälper dig med bokföring i Göteborg

Ett företag som vill bli framgångsrikt måste för det första ha en bra produkt, och för det andra en välplanerad ekonomi. Och den viktigaste beståndsdelen i en välplanerad ekonomi är korrekt bokföring som utförs löpande och i enlighet med gällande bokföringsregler.

 

Alltför många företagare känner inte till, eller bortser ifrån, hur viktigt det är att sköta den löpande bokföringen. Men löpande bokföring är ett lagkrav, och dessutom ett sätt att få överblick över sin ekonomi och lättare kunna ta välgrundade beslut för företaget. Genom att hela tiden uppdatera din bokföring får du total koll på var pengarna tar vägen och var det finns störst chans att få in nya.

 

Korrekt bokföring kräver både kunskap och tid, och därför väljer många att överlåta bokföringen till en professionell redovisningsbyrå. På Doer hjälper vi många företag i Göteborg med löpande bokföring, antingen som komplett tjänst eller skräddarsydd för att passa företaget utifrån hur mycket de kan och vill göra själva. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med att sköta din bokföring i Göteborg!

Vi sköter bokföringen – du sköter ditt företag

Vad innebär löpande bokföring?

Enligt lag är ett företag skyldigt att bokföra alla löpande händelser i en separat bokföringspost. Så fort en affärshändelse ägt rum, eller senast dagen efter, ska en in- eller utbetalning registreras. Bokföringen måste vara gjord på ett sätt som omöjliggör radering eller ändring.

 

Att till exempel anteckna en post i blyerts eller i ett kalkylprogram på datorn gör inte att affärshändelsen kan anses vara bokförd, eftersom en sådan anteckning kan ändras eller tas bort när som helst. I stället måste manuell bokföring ske med bläck eller i ett bokföringsprogram i datorn.

 

Bokföring kräver alltså tid och noggrannhet. I gengäld ger den dig som företagare en komplett bild av ditt företags ekonomi, som är guld värd när du ska fatta beslut om framtiden. De flesta bokföringsprogram har dessutom verktyg som underlättar planeringen ytterligare utifrån den information du knappar in.

En erfaren redovisningsbyrå

Men för att kunna dra nytta av din bokföring måste du förstås först och främst se till att den blir gjord. Många företagare anser, helt förståeligt, att löpande bokföring – om den ska utföras på ett korrekt sätt – stjäl tid från kärnverksamheten. Det är helt enkelt inte möjligt för ett litet företag utan en särskild ekonomiansvarig att lyckas med att sköta den löpande bokföringen på ett korrekt sätt, framför allt inte när affärerna går bra och man vill behålla sitt momentum.

 

Det är här vi kommer in i bilden. Vårt jobb är se till att du som företagare kan fokusera helt och hållet på din kärnverksamhet, samtidigt som din bokföring sker enligt lagens och konstens alla regler. Vi sköter det som måste skötas på den ekonomiska sidan och håller dig uppdaterad om ditt företags ekonomi i realtid. Du får alla fördelar med löpande bokföring samtidigt som du inte behöver ägna dig åt någonting annat än precis det du vill och kan.

Vi ser våra kunder

På Doer ser vi våra kunder som medarbetare. En kund är inte någon vi bara hjälper för stunden, utan en person vi har ett partnerskap med, ett partnerskap som bygger på långsiktighet och ömsesidigt förtroende. När du anlitar oss för din bokföring så får du en personlig kontaktperson som sätter sig in i ditt företags ekonomi på djupet, tar hand om all bokföring och hjälper dig att utifrån den göra analyser och fatta beslut angående din ekonomi.

 

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet och bred expertis inom all typ av redovisning, och förutom löpande bokföring kan vi också ta hand om till exempel deklarationer, lönehantering, bokslut och mer detaljerad ekonomisk rådgivning. Varmt välkommen att höra av dig så bokar vi in ett möte och diskuterar hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt!

Vi erbjuder
Finansiering och Företagsutveckling
 • Affärsutveckling
 • Bolagsvärdering
 • Investeringskalkylering
 • Finansiering
 • Kapitalisering
 • Nyemission
 • Förvärv av bolag, sammanslagning eller försäljning av bolag
 • Styrelsearbete
 • Ägarfrågor, styrelsearbete, bolagsformalia
 • Investor relations eller CFO roll för noterade mindre bolag
Vi erbjuder
Strategi och Kommunikation
 • Strategisk och operativ affärsutveckling
 • Kommunikation och påverkan – PR, reklam och sälj
 • Personalhantering – utveckling, rekrytering och avveckling
 • Upphandlingar
 • Processledning

Kontakta gärna oss med frågor kring våra tjänster och priser.